Sjaal met eigen logo voor de beurs

Sjaal met eigen logo voor de beurs

Sjaal met eigen logo voor de beurs: een stijlvolle en functionele giveaway

Een beurs is dé plek om potentiële klanten en partners te ontmoeten en je merk te promoten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen al die andere stands? Een stijlvolle en functionele giveaway kan het verschil maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sjaal met eigen logo? In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van een bedrukte sjaal voor de beurs en hoe je deze kunt laten maken bij Hercules Merchandise.

Een sjaal als giveaway; waarom niet?

Als je denkt aan giveaways voor op de beurs, denk je waarschijnlijk niet meteen aan een sjaal. Toch kan dit een slimme keuze zijn. Allereerst is een sjaal een praktisch cadeau dat mensen zeker kunnen gebruiken. Zeker als je op een beurs staat in de herfst of winter, kan het buiten behoorlijk fris zijn. Een warme sjaal met jouw bedrijfslogo erop zal daarom zeker gewaardeerd worden. En wat dacht je van een combinatie van sjaal en bedrukte muts?

Daarnaast is een sjaal een stijlvol en modieus item. Mits goed ontworpen, kan een sjaal een echte eyecatcher zijn. Hierdoor zal niet alleen de ontvanger blij zijn met de sjaal, maar zullen ook omstanders deze opmerken. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid van je merk.

Een sjaal met eigen logo bedrukken

Als je hebt besloten om sjaals als giveaway te gebruiken op de beurs, wil je natuurlijk dat deze perfect aansluiten bij jouw merk. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van sjaals met eigen logo. Bij Hercules Merchandise ben je hiervoor aan het juiste adres.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten sjaals, van gebreide sjaals tot geweven sjaals en van effen sjaals tot sjaals met strepen of ruiten. Op basis van jouw wensen en huisstijl kunnen we een passende sjaal voor je selecteren.

Vervolgens kun je het ontwerp voor de sjaal zelf maken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van onze handige online ontwerptool. Hiermee kun je gemakkelijk je eigen logo, tekst of afbeelding uploaden en deze op de sjaal plaatsen. Onze specialisten kunnen je hierbij natuurlijk altijd adviseren en ondersteunen.

Sjaal met eigen logo

Voordelen van een sjaal met eigen logo bedrukken voor de beurs:

Er zijn verschillende voordelen van een sjaal met eigen logo bedrukken voor de beurs. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rij:

Verhoogt de naamsbekendheid:

Door het uitdelen van sjaals met jouw eigen logo bedrukt op de beurs, verhoog je de naamsbekendheid van jouw merk. Bezoekers lopen rond met jouw sjaal om hun nek en worden zo een wandelend reclamebord voor jouw bedrijf.

Onderscheidend vermogen:

Een sjaal bedrukken voor de beurs is een origineel en onderscheidend relatiegeschenk ten opzichte van de vele andere giveaways die op de beurs worden uitgedeeld. Hierdoor val je meer op en is de kans groter dat bezoekers jouw stand onthouden.

Functioneel cadeau:

Een sjaal met eigen logo bedrukken voor de beurs is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Tijdens koudere beursdagen kan de sjaal van pas komen en zal deze zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Professionele uitstraling:

Het uitdelen van bedrukte sjaals op de beurs laat zien dat je oog hebt voor details en dat je waarde hecht aan een goede relatie met je klanten en partners. Dit zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Brede doelgroep:

Sjaals zijn geschikt voor een brede doelgroep. Ze kunnen worden uitgedeeld aan klanten, partners, medewerkers en andere relaties van jouw bedrijf. Hierdoor is het een relevant en interessant relatiegeschenk voor iedereen.

Kortom, een sjaal met eigen logo bedrukken voor de beurs biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf en kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw marketingstrategie voor de beurs. Bij Hercules Merchandise kun je terecht voor het bedrukken van sjaals met jouw eigen logo en kun je kiezen uit een breed assortiment aan sjaals en personalisatie-opties.

Sjaals met eigen logo: een win-win situatie

Al met al bieden sjaals met eigen logo dus veel voordelen voor zowel jouw bedrijf als de ontvangers van de sjaals. Het is een praktisch en stijlvol cadeau dat de naamsbekendheid van jouw merk vergroot. Bovendien kun je sjaals ook inzetten als onderdeel van de bedrijfskleding, wat zorgt voor eenheid en herkenbaarheid binnen de organisatie.

Wil jij ook sjaals met eigen logo laten maken voor de beurs? Bij Hercules Merchandise ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan sjaals en personalisatie-opties, zodat je altijd een sjaal kunt vinden die perfect past bij jouw merk. Bovendien staan onze specialisten altijd voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het ontwerp van de sjaals. Maar lees ook onze tips voor het ontwerpen van een sjaal!

Aarzel dus niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf straalt op de beurs en dat jouw medewerkers er ook in de koude wintermaanden warm bij lopen.