Sjaal laten bedrukken? Zo werkt het!

Sjaal laten bedrukken

Sta jij met jouw bedrijf binnenkort op een beurs of ander evenement en wil jij je (potentiële) klanten een presentje meegeven? Dan zijn er natuurlijk diverse opties waar je voor kunt kiezen, belangrijk is om ervoor te zorgen dat het een item is die men kan gebruiken. Het is namelijk zonde van de investering als je voor iets gaat waarvan het uiteindelijk in de prullenbak verdwijnt, dit levert je uiteraard geen leads op. Wanneer je voor iets unieks gaat zoals een sjaal laten bedrukken met je bedrijfslogo, val je op en weet je zeker dat het gewaardeerd zal worden.

Bij Hercules Merchandise ben je aan het juiste adres voor een sjaal laten bedrukken. We hebben jarenlange ervaring in gepersonaliseerde merchandise voor zowel verenigingen, bedrijven en sportclubs. Van sjaals, vaantjes en mutsen tot aan sweaters, T-shirts en sokken. Bij ons kun je het allemaal zelf ontwerpen. Hoe een sjaal laten bedrukken werkt, vertellen wij je graag.

Diverse sjaal designs

Voordat je met het ontwerp aan de slag gaat, maak je eerst een keuze uit het type sjaal. Houd hierbij rekening met het aantal sjaals dat je wilt gaan bestellen. Voor een minimale afname van 25 stuks bieden wij één model aan de HD Deluxe voetbalsjaal, de rest van de modellen zijn te verkrijgen vanaf 50 stuks. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Geweven sjaal
  • Bedrukte sjaal
  • Geribbelde sjaal
  • Blokkensjaal
  • Premium sjaal

Sjaal laten bedrukken voor bedrijven

Sjaal laten bedrukken voor bedrijven

Voor elke organisatie zit er een geschikt design tussen. Wanneer je als bedrijf een sjaal wilt laten bedrukken ben je waarschijnlijk op zoek naar een model die bij nette kleding zoals een pak en een mantel gedragen kan worden. Hiervoor hebben wij speciale business sjaals in het assortiment opgenomen. Deze sjaals zijn gemaakt van een hele zachte stof en kunnen in diverse kleuren gebreid worden. Je kunt voor een uni kleur gaan of meerdere kleuren met elkaar combineren. Hierbij worden de kleuren over de gehele breedte aangebracht. Het bedrijfslogo komt op een label van leer wat zorgt voor een  luxe uitstraling.

Sportclubs en verenigingen

Sjaal laten bedrukken voor een sportclub? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben diverse mooie designs van verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Is het voor een zaalsport dan kies je al snel voor een dunner materiaal dan wanneer het een buitensport betreft. Tijdens de koude periodes wil je ook graag hebben dat de trouwe supporters het team langs de lijn kunnen aanmoedigen. Door voor een sjaal gemaakt van 80% of 100% acryl te gaan zoals bijvoorbeeld de jacquard sjaal, weet je zeker dat het ze warm houdt tijdens de herfst en wintermaanden.

Het ontwerp van de sjaal laten bedrukken

Misschien heb je zelf al een duidelijk beeld hoe de sjaal eruit moet komen te zien, maar vind je het lastig om dit in de praktijk uit te voeren. Onze grafische vormgevers helpen je hier graag bij. Geef ons jouw wensen door, zoals type sjaal, kleuren, tekst en logo en wij gaan voor je aan de slag. Voordat we de sjaal laten bedrukken ontvang je uiteraard eerst een concept van ons. Waarbij je nog eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Bij enkele sjaals kun je ervoor kiezen om de voor en achterkant te voorzien van een ander ontwerp. Hierbij heb je de mogelijkheid om maximaal 4 opties qua designs door te geven, je kunt hiervoor de voorbeelden downloaden die op de betreffende pagina’s staan.

Ben je creatief aangelegd en wil je graag zelf het design ontwerpen? Geen probleem. Lever ons jouw ontwerp aan en onze vormgevers kijken of het mogelijk is om het in productie te brengen.

Sjaal bedrijven

Voordelig online een sjaal laten bedrukken

Bij Hercules Merchandise denken wij graag mee met de klant. Daarom krijg je bij grotere afnames een voordeligere prijs per stuk. Wanneer je meer dan 1000 stuks afneemt adviseren wij je om contact met ons op te nemen, zodat wij je een scherpe offerte kunnen aanbieden. Zodra je bestelling geplaatst is gaan onze specialisten direct voor je aan de slag.

We streven naar een levering van 3 weken. Heb je de artikelen eerder of met spoed nodig? Dan worden hier extra kosten voor berekend, voor een specifiek overzicht van de kosten en de mogelijkheden kun je het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag.